Logo Isolatie Actie

Bel voor vragen: 06 44 33 66 66

of mail frank@isolatieactie.nl

Isolatie actie + subsidie Leek

Profiteer nu van de gezamenlijke inkoop actie + subsidie van de gemeente en bespaar honderden euro's!

Hoe werkt de actie?

Inschrijving & Advies

Subsidie & Uitvoering

Via deze actie pagina kunt u informatie vinden over de isolatie actie. Mocht u verdere vragen hebben kunt u de vragen stellen via de hotline 06 44 33 66 66 of stel uw vraag via de mail frank@isolatieactie.nl

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om gegevens van de woning door te nemen een afspraak te plannen met onze isolatie adviseur. Het adviesgesprek is gratis en vrijblijvend. Na dit gesprek weet u precies wat er mogelijk is.

Met de getekende offerte kunt u de subsidie aanvragen. Wij berekenen voor u de hoogte van de subsidie en kunnen u helpen met de aanvraag. Zodra de subsidie is goed gekeurd kunnen de werkzaamheden worden ingepland.

Verzenden...

Error: fout

Voltooid

Voorbeeld spouwmuurisolatie

Berekening op basis van gemiddelde eengezinswoning. Ongeïsoleerde spouwmuur. Bron: Milieu Centraal.

Zo werkt het

1. Schrijf je in

De collectieve inkoopactie is 17 april van start gegaan. Je kan op deze pagina je inschrijven voor de actie. Inschrijven kan tot en met 28 mei.

 

2. Telefonische intake

Na de inschrijving neemt onze projectcoördinator telefonisch contact met u op om een aantal gegevens van uw woning door te nemen. Vervolgens wordt er een afspraak gepland voor de woning opname.

 

3. Woning opname

De isolatie adviseur komt bij u langs om de woning op te meten. Dit is om te kijken welke isolatie oplossingen passen bij uw woonsituatie. U kunt de adviseur alle vragen stellen over isolatie.

 

4. Vrijblijvende offerte

Na de woningopname wordt de offerte uitgewerkt. Bij de offerte ontvangt u direct het aanvraagformulier voor de subsidie. Als u hulp nodig heeft bij het invullen van de subsidie formulieren kunnen wij je helpen.

 

5. Uitvoering werkzaamheden

Zodra de subsidie is goedgekeurd en de opdracht getekend bij ons is binnengekomen vind de uitvoering van de werkzaamheden binnen 8 weken plaats.

Profiteer van 20% subsidie.

Meedoen? Inschrijven t/m 28 mei

Met onderstaand formulier schrijf je je in voor de actie.

Verzenden...

Error: fout

Voltooid

 © IsolatieActie.nl